Stik

LD Podbrdo

Podbrdo 39
5243 Podbrdo

M: 031 680-997

Interna prijavaLovski odzivnik

Obvestilo številka 20 - 2020

 

Obvestilo številka 20

 

Dober dan. Trenutno se nahajate na spletni strani LD Podbrdo v meniju

lovski odzivnik .

 

Odvzem srnjadi moškega spola starejše od vključno enega leta je izvršen. Lahko se upleni samo še srnjaka na območju Stržišč, kateri ima glavo ovito v mrežo oziroma plastično folijo. Uplenitev navedenega srnjaka ne bremeni osebni načrt posameznika. V primeru uplenitve je potrebno sestaviti zapisnik zaradi evidentiranja sanitarnega odstrela.

Lovce naprošam, da se izvaja lov predvsem na slabo razvito enoletno srnjad ženskega spola in večletnih srne, katere ne vodijo mladiča.

Odvzem enoletnega jelena se lahko izvede samo v primeru, da se ga odkupi za lastno uporabo.

Lahko se prične z izvajanjem lova na volka. Ob morebitni uplenitvi volka je potrebno takoj poklicati gospodarja. Na medveda pa se na našem območju trenutno ne sme izvajati lov.

O vsaki uplenitvi muflona ovna starejšega od vključno dveh let, moram biti seznanjen v dnevu uplenitve. Zaželeno je, da se zaradi lažjega nadzora vodenja evidence uplenitev, tudi ostale uplenitve sporočijo na telefonski odzivnih ali gospodarju osebno, ni pa obvezno.

Lovski pozdrav!

 

 

P. S

 

Obvestila na spletni strani LD Podbrdo so samo informativnega značaja in se lahko časovno razlikujejo od dejanskega obvestila na lovskem odzivniku LD Podbrdo, zato se je potrebno ob izvajanju lova v izogib morebitnim kasnejšim nesporazumom, posluževati tudi ali predvsem telefonskega lovskega odzivnika LD Podbrdo.

 

 

Obvestilo številka 19 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 18 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 17 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 16 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 15 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 14 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 13 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 12 - 2020

Več ...

 

Obvestilo številka 11 - 2020

Več ...