Obvestilo številka 22

 

Dober dan. Trenutno se nahajate na spletni strani LD Podbrdo v meniju

lovski odzivnik .

 

Napovedani skupni lovi se zaradi ne predvidljive situacije v Sloveniji in s tem povezanimi ukrepi, na predvidene datume ne izvedejo. O morebitnih nadaljnjih spremembah in ukrepih, boste pravočasno obveščeni.

Odvzem srnjadi moškega spola starejše od vključno enega leta in odvzem jelenjadi moškega spola starejše od vključno dveh let je izvršen.

Še vedno se lahko izvaja lov na volka. Ob morebitni uplenitvi volka je potrebno takoj poklicati gospodarja. Na medveda pa se na našem območju trenutno ne sme izvajati lov.

O vsaki uplenitvi muflona ovna starejšega od vključno dveh let, moram biti seznanjen v dnevu uplenitve. Zaželeno je, da se zaradi lažjega nadzora vodenja evidence uplenitev, tudi ostale uplenitve sporočijo na telefonski odzivnih ali gospodarju osebno, ni pa obvezno.

Lovski pozdrav!

 

 

P. S

 

Obvestila na spletni strani LD Podbrdo so samo informativnega značaja in se lahko časovno razlikujejo od dejanskega obvestila na lovskem odzivniku LD Podbrdo, zato se je potrebno ob izvajanju lova v izogib morebitnim kasnejšim nesporazumom, posluževati tudi ali predvsem telefonskega lovskega odzivnika LD Podbrdo.